Om företaget

Vad behöver just ni?

Med 25 års erfarenhet och ett stort kontaktnät kan vi vara flexibla och leverera god kvalitet. Vi har ett mycket bra logistiskt läge och ser våra kunder som samarbetspartners. Tillförlitlighet, trovärdighet, ärlighet och rättvisa – det är viktigt för oss.

En bransch i utveckling

Vi är ett åkeri med en historia som sträcker sig fyra generationer bakåt. I
begynnelsen startade förfäderna åkeriet med häst och vagn, i slutet av 1800- talet. Farfar Åke transporterade bland annat isblock från Mälaren till kylskåp. Detta var innan elektriciteten fanns.

Mikael Loods Åkeri AB startade år 1999 med fem bilar. Vi arbetar
med DHL, SKÅNSKA BYGGVAROR, FORIA samt ett växande antal egna kunder. Vi erbjuder också snöröjning och halkbekämpning.

Kunderna ser vi som samarbetspartners och vi anpassar oss utifrån olika behov. Vi transporterar dagligen gods runtom i Sörmland och Västmanland och erbjuder tredjepartslogistik i ett eget lager med säkerhetsklass 3. Med hyrda lokaler inräknat har vi totalt runt 5 000 tillgängliga kvadratmeter, samt runt 30 bilar och 15 släp. Det senaste tillskottet är en lastbil med påhängstruck.

Mikael Loods Åkeri AB är anslutna till TYA, TRANSPORTFACKENS YRKES- OCH ARBETSMILJÖNÄMND. Mikael är engagerad i regionala utbildningsrådet och är med och påverkar gymnasiala utbildningar och vuxenutbildningar för chaufförer. Åkeriet är även ansluten till SVERIGES ÅKERIFÖRETAG, där Mikael sitter med i styrelsen för Sveriges Åkeriföretag Öst.

Skicka meddelande

Namn*
Telefonnummer
Epostadress*

* Obligatoriska fält


Meddelande*

* Obligatoriska fält


Skickar formulär...

Tackar!

Nu är det skickat. Vi återkommer så fort som möjligt!

Samarbetspartners & Branschorganisationer

Foria
DHL
TYA